Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

توصیه در خوردن چای برای خانم های باردار

تغذیه بد متاسفانه دامن گیر تمامی اقشار مردم شده است با توجه به توصیه هایی که بطور مرتب از جراید و روزنامه ها و صدا و سیما در خصوص تغذیه می شود ولی متاسفانه هنوز شاهد هستیم که الگویی در این خصوص وجود ندارد.

کاش میشد نظارتی روی تغذیه مردم داشته باشیم

این توصیه را جدی بگیرید

البته الان فقط برای خانم های باردار این توصیه را می گوییم

زنان باردار از نوشیدن چای زیاد و پررنگ به خصوص بعد از غذا خودداری کنند.

به گزارش ایانا به نقل از انجمن ترویج تغذیه با شیرمادر، مصرف چای به دلیل داشتن اسید تانیک، جذب آهن را مختل کرده و بسیاری اوقات موجب ایجاد یبوست می شود.

بر اساس این گزارش، زنان باردار همچنین باید از مصرف غذاهایی که مواد مغذی ناچیز ولی کالری زیادی دارند و باعث سیر می شوند، بپرهیزند.

آب نبات، چیپس، نوشابه های گازدار و یا مواد چرب مانند کیک خامه ای، بیسکوییت کرمدار، از جمله غذاهایی هستند که مواد مغذی ناچیز و کالری زیاد دارند و زنان باردار از مصرف این قبیل غذاها پرهیز کنند.

بنا بر توصیه انجمن ترویج تغذیه با شیرمادر غذاهایی که زیاد پخته و یا فرآیند شده اند، ارزش مواد مغذی در آنها بسیار کم می شود و همچنین سبزیها و میوه هایی که زیاد در یخچال نگهداری شده باشند، ارزش برخی از مواد مغذی خود را از دست می دهند. بنابراین مصرف این نوع غذاها به ویژه برای زنان باردار توصیه نمی شود./

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد