Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

برای فرار از دیابت باید گریپ فورت بخوریم

به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی (Science Daily  )، نارنجینین (naringenin  ) آنتی اکسیدانی است که از طعم تلخ گریپ فروت و برخی انواع مرکبات مشتق می­شود. محققان امید دارند این آنتی اکسیدان بتواند کبد را به تجزیه چربیها و افزایش تحمل انسولین (فرآیندی که به طور طبیعی در مدت زمان طولانی روزه داری انجام می گردد) وادارد.

گروهی از محققان بیمارستان عمومی ماساچوست گزارش دادند نارنجینین، یک خانواده از پروتئینهای کوچک (موسوم به دریافت کننده های سلول) را فعال می کند و موجب می گردد کبد اسید­های چرب را تجزیه نماید. در واقع به نظر می رسد این ترکیبات مشابه برخی داروها مثل Fenofibrate   (پایین آورند چربی) و Rosiglitazone (ضد دیابت) عمل می نمایند و مزایای هر دو دارو را دارند.

محققان می گویند این مکمل غذایی می تواند در درمان دیابت نوع 2، سندروم سوخت و ساز و فزون چربی زایی به کار رود.

کبد، اندام اصلی بدن برای تنظیم کربوهیدرات و چربی خون است. پس از صرف غذا، قند خون بالا می رود و کبد اسیدهای چرب را برای مدت طولانی ذخیره می کند. در موقع روزه داری، این فرآیند عکس می شود. اسیدهای چرب از سلولهای چربی آزاد و تجزیه می شوند.

طعم تلخ گریپ فروت به سبب وجود فلاونوئید نارنجین (naringin) است که پس از تجزیه در روده به نارنجینین تبدیل می شود.

تحقیقات اولیه از خواص کاهنده کلسترول آن خبر می دهند./

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد