Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

سوسیس و کالباس سرطانزا هستند مواظب باشیم

67.jpg

بر اساس گزارش جدید پژوهشگران سازمان بهداشت جهانی، مصرف گوشت فرآوری شده باعث سرطان می شود.
به گفته دکتر کورت اشترایف رئیس آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) که این پژوهش را انجام داده، با توجه به مصرف گسترده گوشت فرآوری شده این مسئله اهمیت فراوانی برای سلامت عمومی دارد.

این گزارش که حاصل مشارکت ۲۲ متخصص از ده کشور جهان است پس بررسی شواهد موجود نتیجه گیری کرده که شواهد کافی وجود دارد مبنی بر این که گوشت فرآوری شده رابطه مستقیمی با سرطان دارد و لذا باید مانند تنباکو جزو مواد سرطانزا طبقه بندی شود.

منظور از گوشت فرآوری شده، هر نوع گوشتی است که تحت فرآیندهایی مثل نمک سود کردن، دودی کردن، طعم دادن یا دیگر فرآیندهای معطوف به ماندگاری بیشتر یا بهبود طعم قرار گرفته اند. بیشتر گوشت های فرآوری شده حاوی گوشت گاو یا خوک هستند اما گوشت فرآوری شده همچنین می تواند شامل گوشت های دیگر مانند گوشت مرغ، کله پاچه یا دیگر فرآورده های گوشتی مانند خون باشد.
بر اساس این گزارش نمونه های گوشت فرآوری محصولاتی مانند سوسیس، کالباس، گوشت های نمکسود، سوخاری و کنسروی هستند.

رابطه مصرف گوشت فرآوری شده عمدتا با سرطان روده بررسی شده است اما بر سرطان های دیگر مانند پروستات نیز اثر دارد. بر اساس این گزارش مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز ریسک ابتلا به سرطان روده را ۱۸ درصد بالا می برد.

به همین سبب این گزارش توصیه می کند که مصرف گوشت فرآوری شده تا حد امکان محدود شود.

همچنین طبق این گزارش، بر اساس شواهد محدود موجود، مصرف گوشت قرمز فرآوری نشده هم محتملا سرطانزاست.

این گزارش بر اساس بررسی نتایج ۸۰۰ تحقیق درباره رابطه مصرف گوشت با یک دوجین سرطان در کشورهای مختلف جهان جمع آوری شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد