Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

مصرف ماهی در غذای خود را بالا ببرید

 
در بین غذاهای روزانه ای که مصرف میکنیم شاید ماهی را فراموش کرده باشیم 
ولی باید بدانید اگر بتوانیم هفته ای فقط ۲ بار ماهی مصرف کنید میتوانید تا ۴۰ ٪ از بروز سرطان و سکته های قلبی جلوگیری خواهید نمود. 
پس خواهشمند است در برنامه های هفتگی خود ماهی را قرار دهید. 
چرا؟ 
بخوانید 
نویسنده


به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی (Science Daily)، معمولاً ماهیها غنی از اسیدهای چرب امگا3 هستند که معلوم شده در پیشگیری از بیماریهای روحی و روانی و به تاخیر انداختن برخی ناتوانیهای دوره پیری موثرند. خوردن ماهیان آبهای سرد باعث پیشگیری از بسته شدن رگهای خون می شود. اسیدهای چرب امگا3 می توانند تریگلیسریدها را کاهش دهند.

اکنون محققان داشنگاه کلمبیا متوجه شدند برنامه غذایی سرشار از روغن ماهی از تجمع چربی در آئورت (رگ اصلی قلب) می کاهد.

محققان در بررسی خود، موشهای آزمایشگاهی را به چند دسته تقسیم کردند و به گروهی برنامه غذایی متعادل و دسته ای دیگر برنامه غذایی غربی که ویژگی آن داشتن چربی اشباع زیاد است و دسته ای دیگر برنامه غذایی سرشار از چربی ماهی دادند.

آنها متوجه شدند اسیدهای چرب روغن ماهی به طور چشمگیری از ورود کلسترول بد خون به رگها و بالطبع تجمع آن در رگها می کاهد. محققان دریافتند این خاصه مرتبط با توانایی اسیدهای چرب در کاهش لیپوپروتئین لیپاز (مولکولی که LDL را در دیواره رگ گیر می اندازد) است.

محققان با توجه به این نتایج توصیه می کنند جذب اسید چرب امگا3 از طریق مصرف ماهی به منظور سلامت قلب افزایش یابد./

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد