ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
به گزارش ایانا و به نقل از ساینس دیلی، محققان هنگ کنگی اعلام کردند چای سبز حاوی گروهی از مواد شیمیایی است که می توانند ساخت استخوان را تحریک و روند کم توان شدن آن را کند سازند.
آنها می گویند چای سبز، یکی از محبوب ترین نوشیدنیهای حال حاضر در جهان، قابلیت کمک به پیشگیری و درمان پوکی استخوان و دیگر بیماریهای استخوان که هر ساله میلیونها نفر را مبتلا می سازد، دارد.
در این تحقیق جدید، پینگ چانگ و همکارانش خاطرنشان ساخته اند: در تحقیقات قبلی، چای سبز فواید زیادی را در جهت مقابله با سرطان و بیماری قلب بروز داده است.
محققان طی چند روز گروهی از سلولهای استخوان ساز کشت شده (osteoblasts) را در معرض سه ترکیب مهم چای سبز یعنی اپی گالو کاتچین (EGC)، گالو کاتچین (GC) و گالو کاتچین گالات (GCG) قرار دادند. آنها متوجه افزایش فعالیت 79 درصدی یک آنزیم مهم در رشد استخوان توسط یکی از این ترکیبات (EGC) شدند. همچنین EGC به طور چشمگیری سطوح معدنی شدن استخوان را در سلولها افزایش داد که این عمل موجب تقویت و استحکام آنها می شود. دانشمندان نشان دادند غلظتهای بالای EGC فعالیت نوعی سلول را که سبب تضعیف یا تجزیه استخوانها می شود، متوقف می سازد.