Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

نکاتی در مورد تربیت مرغ مینا

 

حتما سعی کنید این چند خط رو در مورد مینا بخونید بعد اگر سئوالی در خصوص تربیتش داشتید با بنده تماس بگیرید.

مرغ مینا بر خلاف کاسکو که وابستگی خاصی به صاحبش دارد آنچنان به صاحبش وابسته نیست ولی این نکته را هم باید بگم که پرنده ی حساسی است و رفتار صاحبش را در مورد خودش درک میکنه.

در مورد هوش این پرنده همین بس که اگه شما چیزی هم به اون یاد ندید مرغ مینا فقط با شنیدن صدای دیگر پرندگان می تونه اون صدا ها را تقلید کنه و پرندگان دیگر را به شک بندازه.

 برای همین ابتدا باید بهتون بگم که اگه مشغله ی زیاد دارید و می خواهید از این پرنده نگهداری کنید قید این کار را بزنید،چون کاسکو و مرغ مینا هوش فوق العاده ای دارند و باید در دوران اولیه(۴-۶ماه) زندگی خوب به اونا رسیدگی کرد تا بشه از هوششون به نحو احسن استفاده کرد.

در کل باید توی حداکثر اون شش ماه اول زندگی خوب با اون کار کرد.تا می تونید اونا در دست بگیرید و نوازش کنید و به اون غذا بدید و توی همین حین با اون صحبت کنید.حرف زدن با مرغ مینا باید با تکررفراوان همراه باشه.

کلمات هم باید با یک تون مشخص و یک لهجه تکرار بشند.روی این نکته تاکید میکنم که بهترین موقع برای آموزش صحبت کردن به مرغ مینا و امثاله وقتیه که آنها گرسنه اند و شما بهشون غذا می دید.اگه اونا را شرطی کنید و با ادا کردن هر کلمه به اونا پاداش بدید راندمان بهتری می گیرید.

مرغ مینای نر با استعداد تر نسبت به ماده است و راه شناسایی اونا هم خیلی سادست و اون اینه که مرغ مینای نر سقف کامش سیاهی داره(سقف دهانش سیاه است).البته در سنن بلوغ از ریش در میاره

مرغ مینا یک همه چیز خواره ولی دانه های مخلوط پلت(پارس) هم برای آنها مخصوصاً در هنگام جوجه بودنشان به کار میره که اشکال عمده اش اینه که باعث میشه تا فضله ی مرغ مینا با بوی بدی همراه بشه ضمنا حتما باید خیسش کنید تا کمی نرم بشه 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد