ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
امروز دیگر اثری از میو ه ها و سبزیجات ارگانیک وجود ندارد. و برای ما خوردن میو ه جات و سبزیجات سالم در حد یک رویا شده است.
با ورود کودها و سموم شیمیایی مختلف به دنیای مواد نباتی دیگر باید منتظره بیماریهایی جدیدی باشیم
استفاده بیش از حد از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در زمین های کشاورزی و باقی ماندن این ترکیبات و عناصر خطرناک در میوه جات و سبزی ها باعث افزایش نگران کننده آمار ابتلا به سرطان و طیف گسترده ای از بیماری های خطرناک از نارسایی های کلیه گرفته تا پارکینسون شده است.
کودهای شیمیایی باعث آلوده شدن آب های زیرزمینی و پوک شدن خاک می شود، در نتیجه سال به سال حاصلخیزی خاک از بین می رود
وجود میوه ها و سبزیجات به ظاهر درشتی که فاقد طعم و خاصیت های چند دهه پیش خود است، ناشی از استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات و باقی ماندن ترکیبات آن ها در محصولات می باشد.
کشاورزان ما فقط به افزایش محصول در هکتار از طریق استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی، فکر می کنند و به کمبود ریزمغذی ها، طعم، کیفیت، ماندگاری و خوش خوراکی سبزیجات و میوه ها توجهی ندارند.
دلیل طعم نامناسب بعضی میوه جات و سبزیجات باقی ماندن سموم و کودهای شیمیایی در آن است .
با افزایش مصرف این سموم و کودها، آنتی اکسیدان های میوه جات و سبزیجات کاهش می یابد،
از این رو محصولات کشاورزی بدون طعم و خاصیت می شود.
به طور کلی سبزیجات و میوه جات قابلیت جذب سموم را در سطح بسیار بالا دارد.
در واقع یکی از دلایل اصلی بروز بیماری های جدید و انواع سرطان ها همین باقی مانده سموم و کودها در محصولات کشاورزی و مصرف آن هاست.