Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

Biological and Environmental Sciences vital

مهرداد حلوایی دکترای تخصصی فیزیولوژی و فلوشیپ کنترل ناقلین از دانشگاه تسینگ هوآی چین

میوه های سرطان زا

امروز دیگر اثری از میو ه ها و سبزیجات ارگانیک وجود ندارد. و برای ما خوردن میو ه جات و سبزیجات سالم در حد یک رویا شده است. 

با ورود کودها و سموم شیمیایی مختلف به دنیای مواد نباتی دیگر باید منتظره بیماریهایی جدیدی باشیم 

 

استفاده بیش از حد از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در زمین های کشاورزی و باقی ماندن این ترکیبات و عناصر خطرناک در میوه جات و سبزی ها باعث افزایش نگران کننده آمار ابتلا به سرطان و طیف گسترده ای از بیماری های خطرناک از نارسایی های کلیه گرفته تا پارکینسون شده است.

کودهای شیمیایی باعث آلوده شدن آب های زیرزمینی و پوک شدن خاک می شود، در نتیجه سال به سال حاصلخیزی خاک از بین می رود

وجود میوه ها و سبزیجات به ظاهر درشتی که فاقد طعم و خاصیت های چند دهه پیش خود است، ناشی از استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات و باقی ماندن ترکیبات آن ها در محصولات می باشد.

کشاورزان ما فقط به افزایش محصول در هکتار از طریق استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی، فکر می کنند و به کمبود ریزمغذی ها، طعم، کیفیت، ماندگاری و خوش خوراکی سبزیجات و میوه ها توجهی ندارند.

دلیل طعم نامناسب بعضی میوه جات و سبزیجات باقی ماندن سموم و کودهای شیمیایی در آن است .

با افزایش مصرف این سموم و کودها، آنتی اکسیدان های میوه جات و سبزیجات کاهش می یابد،

از این رو محصولات کشاورزی بدون طعم و خاصیت می شود.

به طور کلی سبزیجات و میوه جات قابلیت جذب سموم را در سطح بسیار بالا دارد.

در واقع یکی از دلایل اصلی بروز بیماری های جدید و انواع سرطان ها همین باقی مانده سموم و کودها در محصولات کشاورزی و مصرف آن هاست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد